Köp Swedish Supplements Beta-alanin 300 G online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Alanin

Alanin är en viktig energikälla för muskler och det centrala nervsystemet. Den stärker immunsystemet och hjälper till med metabolismen av sockerarter och organiska syror. Studier på djur visar en kolesterolreducerande effekt.

Beta-Alanin

Beta-alanin är en naturligt förekommande icke essentiell aminosyra och en byggkloss i karnosin. Karnosin har förmågan att buffra mjölksyra under träning vilket medför en förbättring av anaerob prestation och förlängd tid till neuromuskulär och muskulär trötthet. Det finns studier som har kommit fram till att Beta-alanin för många individer möjliggör en högre träningsdos. Beta-alanin kan också medföra förbättrad prestation i intervallbetonade idrotter.