Köp Self Omninutrition Lysine 200 G online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Kosttillskott

För personer som tränar fitness, styrketräning och uthållighetssporter är det viktigt att inte ha brist på viktiga näringsämnen - därför används kosttillskott flitigt av både elitidrottare och motionärer för att optimera sin prestation och återhämtning.

Lysin

Lysin är en aminosyra som är nödvändig som en byggsten för alla proteiner i din kropp. Det spelar en viktig roll i kalciumabsorption, liksom för att hjälpa till att bygga muskelprotein. Dessutom hjälper lysin kroppen att återhämta sig efter operationer eller trauman. Lysin hjälper även din kropp att producera hormoner, enzymer och antikroppar.