Köp Snickers Hi Protein Bar, 55 G online

Snickers Hi Protein Bar, 55 G

Snickers hi proteinbar är precis som snickers orginalet fast med hela 20g protein. är du också helt besatt av en god snickers men vill ändå hålla dig i form? då är denna proteinbar din frälsare!endast&hellip:

Snickers Hi Protein Bar, 55 G hittar du i Bars, Protein.

25.00 kr
Köp

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Bars

Portionsförpackad kvalitetsnäring! Bars finns i en rad varianter. De som ger extra energi och de med ett högt proteininnehåll hör till de vanligaste. Det finns även bars som vid tillfälliga dieter kan fungera som måltidsersättare - de innehåller i regel tillskott av vitaminer och mineraler, kostfibrer och ett relativt hög proteinmängd. Den stora fördelen med bars är enkelheten - den är liten och smidig och får utan problem plats i både jackfickan och i hand- eller träningsväskan.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Träningsprodukter på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina kosttillskott och sina träningstillbehör online. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsprodukter till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.