Köp Olimp Hmbolon Nx 300 Caps online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Muskelökning

Kosttillskott för muskelökning… Färdiga paket för optimala träningsresultat, testoboosters och prestationshöjare. Här har vi samlat de tillskott du behöver för att så effektivt som möjligt öka din muskelvolym.

HMB

HMB är en aminosyrametabolit av den grenade aminosyran L-Leucin. Den aminosyra som har enskilt störst effekt på stimulansen av muskelproteinsyntesen. HMB och L-Leucin motverkar effektivt muskelnedbrytning och har därmed en indirekt anabol effekt. HMB har egenskaper som gör att det passar vid de flesta typer av fysiska aktiviteter. HMB tas med fördel i samband med träning samt mellan måltider för att ge kroppen optimala förutsättningar för återhämtning och vävnadsreparation.