Köp EAA+ Amino, 400 g online

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Essentiella aminosyror

Essentiella aminosyror är de aminosyror som måste ingå i kosten på grund av att de är nödvändiga för normala livsfunktioner men inte kan produceras av kroppen själv. Dessa aminosyror får vi i oss genom att komplettera kosten med kosttillskott eller genom att proteinrika produkter så som baljväxter, kött, nötter, fisk, skaldjur, ägg och mjölkprodukter.