Köp Hampaprotein ? EKO online

Greatlife säljer kosttillskott och hälsokost på nätet. De erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa tillskott. Mottot är att endast det bästa är gott nog och när det gäller hälsan ska man inte kompromissa med kvalitén. På Greatlife lever man efter övertygelsen att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.

I Greatlifes sortiment hittar man bland annat Innate Response och MegaFood, ett par av världens finaste whole och raw food-kosttillskott som bland annat innehåller vitaminer och mineraler samt ekologiska grönsaker, frukter, örter och bär. Dessa kosttillskott är fria från artificiella tillsatser, soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Greatlife.se säljer även produkter som omega-3, högkvalitativa sportkosttillskott, salt utan blekmedel samt kokosolja.

Livsmedel, Raw- & Superfood

Nyttiga speciallivsmedel för dig som lever, eller vill leva, en mer hälsosam och aktiv livsstil. Här hittar du de sunda alternativen som kan vara svåra att finna i den vanliga livsmedelsbutikerna. Det finns många mindre nyttiga inslag i vardagskosten som enkelt kan ersättas med ett hälsosammare alternativ!

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Växtprotein

Proteintillskott från ärtor, havre, hampa, ris och soja. Växtbaserade protein finns i många varianter. Dessa protein är lämpliga för vegetarianer och veganer samt för personer med känslig mage då de allt som oftast är mer lättsmälta än animaliska proteiner. Växtprotein innehåller även mer vitaminer och mineraler.