Köp 100% Whey Protein Professional, 2350 g online

100% Whey Protein Professional, 2350 g

Ett vassleprotein från populära Scitec Nutritions, ett företag vars produkter används av både professionella atleter och träningsentusiaster. 100 % Whey Protein Professional är ett proteinpulvret med flera goda smaker som hjälper dig att öka och bibehålla din muskelmassa.

100% Whey Protein Professional, 2350 g hittar du i Protein och är taggad med .

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Vassleprotein

Vassleproteinet har blivit ett standardprotein hos de flesta som tränar och tar proteintillskott. Det är prisvärt, har snabb upptagningshastighet och en god sammansättning av de aminosyror som kroppen kräver för optimal uppbyggnad. Vassle utvinns ur mjölk och finns i flera olika utföranden – isolat och koncentrat är de vanligaste. Isolatbaserade vassleproteinprodukter har en högre koncentration av protein samt en lägre fett- och laktoshalt.