Köp Scitec Nutrition Mega HMB, 90 caps online

Scitec Nutrition Mega HMB, 90 caps

Kosttillskott & Livsmedel – Aminosyror – HMB

Hos Tillskottsbolaget köper du ”Scitec Nutrition Mega HMB, 90 caps” och mängder av andra gym- och fitnessprodukter. Här finns det mesta du behöver för att ge din kropp vad den behöver för att du ska orka träna hårt och komma i form så fort som möjligt.

Scitec Nutrition Mega HMB, 90 caps hittar du i Aminosyror, Muskelökning och är taggad med .

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Muskelökning

Kosttillskott för muskelökning… Färdiga paket för optimala träningsresultat, testoboosters och prestationshöjare. Här har vi samlat de tillskott du behöver för att så effektivt som möjligt öka din muskelvolym.

HMB

HMB är en aminosyrametabolit av den grenade aminosyran L-Leucin. Den aminosyra som har enskilt störst effekt på stimulansen av muskelproteinsyntesen. HMB och L-Leucin motverkar effektivt muskelnedbrytning och har därmed en indirekt anabol effekt. HMB har egenskaper som gör att det passar vid de flesta typer av fysiska aktiviteter. HMB tas med fördel i samband med träning samt mellan måltider för att ge kroppen optimala förutsättningar för återhämtning och vävnadsreparation.