Köp Mutant Core Series MCT Oil, 946 ml online

Mutant Core Series MCT Oil, 946 ml

Kosttillskott & Livsmedel – Omega-3 & Fettsyror – MCT

Hos Tillskottsbolaget köper du ”Mutant Core Series MCT Oil, 946 ml” och mängder av andra gym- och fitnessprodukter. Här finns det mesta du behöver för att ge din kropp vad den behöver för att du ska orka träna hårt och komma i form så fort som möjligt.

Mutant Core Series MCT Oil, 946 ml hittar du i Omega-3 & Fettsyror och är taggad med .

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Omega-3 & Fettsyror

Fiskolja innehåller omega-3 som är en livsviktig fettsyra. Då kroppen inte själv kan producera omega-3 är det viktigt att vi får i oss tillräckliga mängder av den via mat eller kosttillskott. Via kosten kan du få i dig Omega-3 via den fiskolja som finns naturligt i fet fisk som sill, lax och makrill. Är man inte så förtjust i fisk bör man komplettera sin diet med kosttillskott innehållande naturlig fiskolja.

MCT Oil

Medellånga fettsyror tas snabbt upp av kroppen och förbrukas som energi istället för att lagras som energireserv i fettvävnaden. Denna egenskap gör MCT populär bland många idrottare då fettsyrorna upptas i samma tempo som kolhydrater men innehåller dubbelt så mycket energi. Som idrottsutövare kan du äta MCT för snabb energi både före och under ditt träningspass.