Köp 3 X Gaam Mct Oil 500 Ml online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Omega-3 & Fettsyror

Fiskolja innehåller omega-3 som är en livsviktig fettsyra. Då kroppen inte själv kan producera omega-3 är det viktigt att vi får i oss tillräckliga mängder av den via mat eller kosttillskott. Via kosten kan du få i dig Omega-3 via den fiskolja som finns naturligt i fet fisk som sill, lax och makrill. Är man inte så förtjust i fisk bör man komplettera sin diet med kosttillskott innehållande naturlig fiskolja.

MCT Oil

Medellånga fettsyror tas snabbt upp av kroppen och förbrukas som energi istället för att lagras som energireserv i fettvävnaden. Denna egenskap gör MCT populär bland många idrottare då fettsyrorna upptas i samma tempo som kolhydrater men innehåller dubbelt så mycket energi. Som idrottsutövare kan du äta MCT för snabb energi både före och under ditt träningspass.