Köp Olimp Creatine Magna Power 120 Caps online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Kreatin

Kreatin ger dig ökad styrka och muskelvolym och används av de flesta elitidrottare världen över. Studier som visar att ett extra tillskott av kreatin ökar prestationsförmågan under kort och intensivt arbete – När du tränar resulterar det bland annat i ökad styrka och förmågan att orka göra fler repetitioner iu en övning.

Kreatin är ett av världens mest använda kosttillskott. Kreatin ger dig ökad styrka och muskelvolym. Kreatin Monohydrat hjälper dig att prestera maximalt vid fysiskt explosiva moment som styrketräning och sprint. Kre-Alkalyn och Kreatin Ethyl är exempel på snabbverkande kreatin som intas direkt innan träning för att få ut full effekt och maximera styrka och explosivitet.

Träningsprodukter på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina kosttillskott och sina träningstillbehör online. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsprodukter till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.