Köp Stakmaskin Abilica XC-Classic 2000 online

Stakmaskin Abilica XC-Classic 2000

Köp Stakmaskin Abilica XC-Classic 2000 online hos MaxPuls. I butiken hittar du från Abilica och mängder av andra spännande produkter som hjälper dig att komma i form.

Med stakmaskinen Abilica XC-Classic 2000 får du möjlighet att träna styrka, uthållighet och längdteknik året runt.
Maskinens höjd och returfunktion är utformade för att ge en naturlig…

Stakmaskin Abilica XC-Classic 2000 hittar du i Skid- & stakmaskiner, Träningsredskap och är taggad med .

13495 kr
Köp

MaxPuls har sålt sportprodukter på nätet sedan år 2000. Sedan starten har de gått från att vara en butik fokuserad på pulsbaserad träning till en komplett träningsbutik. MaxPuls brinner för träning och hälsa och känner en drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning. MaxPuls säljer produkter som de tycker höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och effektivare.

Sortimentet består av allt från gymutrustning till hemmagym och färdiga gymlösningar för exempelvis företag och hotell. Här finns träningsmaskiner, träningsredskap och träningskläder. Utöver detta erbjuder MaxPuls även ett brett utbud av inlines- och cykelprodukter.

Skid- & stakmaskiner

Träna stakning och skidåkning inomhus - året runt. En stakmaskin är ett bra komplement till din skidåkning där du inte behöver ta hänsyn till väder och vind.

Träningsredskap

Träningsredskap för professionella gym och hemmaträning. Maskiner och redskap för core, kondition- och styrketräning. Med de rätta redskapen får både elitsatsande atleter och vardagstränande motionärer bättre förutsättningar att nå sina mål fortare.

Träningsredskap som hjälper dig att nå dina mål.

Här på proteinonline.se hittar du de flesta redskap och maskiner du behöver, för att så effektivt som möjligt nå dina träningsmål. Här finns träningsredskap både för kondition och för dig som vill bli starkare och bygga muskler. Här finns redskap och maskiner för dig som vill träna hemma - allt från avancerade hemmagym, skivstänger och hantlar till träningsband och hopprep som du enkelt kan lägga undan i byrålådan. Här finns även roddmaskiner, löpband, motionscyklar, internationella skivstänger och hantlar som är mer lämpliga på det välutrustade gymmet.

CLA

För många som tränar är målet att minska sin kroppsvikt samtidigt som man ökar andelen muskelmassa. CLA, eller konjugerad linonolsyra, är ett kosttillskott som hjälper dig med just detta. CLA är en fettsyra som ingår i gruppen Omega 6 och finns naturligt i både nötkött och mjölk. Om du väljer att inta CLA-tillskott i samband med träning kommer kroppen att lagra mindre fett och samtidigt förbränna mer fett. Som om det inte vore nog har också CLA den önskvärda effekten att den bevarar eller ökar andelen muskelmassa.