Köp Virtufit Balance Cushion + Pump online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Coreträning – Balans & Bål

Coreträning gör dig starkare och minimerar risken för skador. Här på proteinonline.se hittar du maghjul, balansplattor och andra träningsredskap som ger dig balans och bålstyrka.

Massageprodukter

Mjuka upp dina stela muskler och leder med beprövade massageprodukter som trigger balls, foam rollers, massagepistoler och powerdots. Lindra dina muskelsmärtor, förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande.

PWO - Prestationshöjare

Öka din prestationsförmåga, motivation och träningsintensitet med PWO - eller Pre Workout kosttillskott. Ett bra PWO supplement kan hjälpa dig att nå ditt mål snabbare oavsett om det handlar om muskeluppbyggnad eller viktminskning.

Balansträning

Balansträning ger dig en bättre kroppsuppfattning, bättre hållning, starkare leder och ligiment och minskad skaderisk. Balansträning stärker även dina coremuskler – så det finns många anledningar att inte slarva denna träning när du kör dina gympass!