Köp L-Tyrosin online

L-Tyrosin

L-Tyrosin från Thorne är en viktig aminosyra för sköldkörteln och ett försteg till humörshöjande signalsubstanser. Extremt rent kosttillskott fritt från gifter.

L-Tyrosin hittar du i Aminosyror och är taggad med .

279 kr
Köp

Greatlife säljer kosttillskott och hälsokost på nätet. De erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa tillskott. Mottot är att endast det bästa är gott nog och när det gäller hälsan ska man inte kompromissa med kvalitén. På Greatlife lever man efter övertygelsen att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.

I Greatlifes sortiment hittar man bland annat Innate Response och MegaFood, ett par av världens finaste whole och raw food-kosttillskott som bland annat innehåller vitaminer och mineraler samt ekologiska grönsaker, frukter, örter och bär. Dessa kosttillskott är fria från artificiella tillsatser, soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete.

Greatlife.se säljer även produkter som omega-3, högkvalitativa sportkosttillskott, salt utan blekmedel samt kokosolja.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

Tyrosin

Tyrosin används främst av de som tränar hårt i uppiggande syfte. Det är en av de 20 aminosyror som utgör byggstenarna i protein. Kroppen använder i första hand tyrosin vid bildningen av flera hormoner som ingår i hjärnans belöningssystem – dopamin, adrenalin samt tyreoideahormoner.