Köp Gaam Whey & Oats 1 Kg Vanilla online

Proteinbolaget erbjuder kosttillskott, hälsokost och träningstillbehör från en rad välkända varumärken. Här finns kosttillskott för alla. Från den hårt tränande atleten till motionären som som vill ha ett hälsosamt komplement i sin vardag. Proteinbolaget erbjuder även ett stort utbud av kvalitetsprodukter och träningsredskap som kan maximera effekterna av din träning. Proteinbolaget är en av Sveriges ledande butiker inom kosttillskott och träning och riktar sig till alla som som har intresse för träning och hälsa – oavsett vilken nivå du befinner dig på.

Kolhydrater

Kolhydrater är nödvändiga för dig som tränar, eftersom kolhydrater är kroppens primära energikälla. Kroppen behöver dem för att bygga upp cellerna, hjärnan behöver dem för att fungera, de ger oss energi och påverkar vår ämnesomsättning. Kolhydrater ger dig energi innan träning och hjälper din kropp att återhämta sig efter träningspasset.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Vassleprotein

Vassleproteinet har blivit ett standardprotein hos de flesta som tränar och tar proteintillskott. Det är prisvärt, har snabb upptagningshastighet och en god sammansättning av de aminosyror som kroppen kräver för optimal uppbyggnad. Vassle utvinns ur mjölk och finns i flera olika utföranden – isolat och koncentrat är de vanligaste. Isolatbaserade vassleproteinprodukter har en högre koncentration av protein samt en lägre fett- och laktoshalt.