Köp Roddmaskin Master Fitness R6030 online

Roddmaskin Master Fitness R6030

Köp Roddmaskin Master Fitness R6030 online hos MaxPuls. I butiken hittar du från Master Fitness och mängder av andra spännande produkter som hjälper dig att komma i form.

R6030 har fjärrkontroll på roddhandtaget som gör det enkelt att justera motståndet.

Detta är en är en rejäl roddmaskin för den kräsne hemanvändaren.

Roddmaskinen är både…

Roddmaskin Master Fitness R6030 hittar du i Roddmaskiner.

10990 kr
Köp

MaxPuls har sålt sportprodukter på nätet sedan år 2000. Sedan starten har de gått från att vara en butik fokuserad på pulsbaserad träning till en komplett träningsbutik. MaxPuls brinner för träning och hälsa och känner en drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning. MaxPuls säljer produkter som de tycker höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och effektivare.

Sortimentet består av allt från gymutrustning till hemmagym och färdiga gymlösningar för exempelvis företag och hotell. Här finns träningsmaskiner, träningsredskap och träningskläder. Utöver detta erbjuder MaxPuls även ett brett utbud av inlines- och cykelprodukter.

Roddmaskiner

Roddmaskinen är ett bra redskap som tränar upp hela din kropp och din uthållighet. Använd den som uppvärmning inför ett gympass eller för att köra ett riktigt ordentligt motionspass.

Träningsprodukter på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina kosttillskott och sina träningstillbehör online. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsprodukter till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.