Köp Hantel Casall Pro Aerobic Dumbbell 7 kg online

Hantel Casall Pro Aerobic Dumbbell 7 kg

Köp Hantel Casall Pro Aerobic Dumbbell 7 kg online hos MaxPuls. I butiken hittar du från Casall Professional och mängder av andra spännande produkter som hjälper dig att komma i form.

Casall Pro Aerobic Dumbbell är belagd med ett extremt slitstarkt uretanlager för ett bekvämt grepp, enkel rengöring och skydd för ditt golv. Säljs styckvis. 

Hantel Casall Pro Aerobic Dumbbell 7 kg hittar du i Hantlar & Skivstänger och är taggad med .

979 kr
Köp

MaxPuls har sålt sportprodukter på nätet sedan år 2000. Sedan starten har de gått från att vara en butik fokuserad på pulsbaserad träning till en komplett träningsbutik. MaxPuls brinner för träning och hälsa och känner en drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning. MaxPuls säljer produkter som de tycker höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och effektivare.

Sortimentet består av allt från gymutrustning till hemmagym och färdiga gymlösningar för exempelvis företag och hotell. Här finns träningsmaskiner, träningsredskap och träningskläder. Utöver detta erbjuder MaxPuls även ett brett utbud av inlines- och cykelprodukter.

Hantlar & Skivstänger

Hantlar och skivstänger för nybörjare och elitatleter. Här hittar du utrustning till både hemmagym och den professionella träningslokalen. Att använda fria vikter som exempelvis hantlar och skivstänger i sin träning har många fördelar jämfört med gymmets alla maskiner. En av dem är att fler muskler blir involverade i en övning med exempelvis en skivstång än i gymmaskinen som ofta är optimerad för att isolera en eller ett par specifika muskler. Om vi nu bortser från de muskler som din övning fokuserar på så är framförallt bålen som tränas i större utsträckning vid friviktsträning.

Fria vikter

Träna effektivt med fria vikter. Korrekt utförda övningar med skivstång, hantlar och kettlebells ger snabbare resultat än maskinträning.