Köp BlenderBottle Pro32, 940ml, Full Color Cyan online

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Shakers

Tränar du ofta och dricker proteindrinkar, gainers och PWO - så är en, eller kanske fler bra shakers ett måste. Se till att du alltid har minst en ren och redo att användas när det behövs.

Vattenflaskor

En bra vattenflaska är ett måste för dig som tränar. Du måste alltid se till att du får i dig tillräckligt med vätska för att inte bli uttorkad - det gäller även utanför gymmet. Vattenflaskor finns i en mängd olika varianter för att passa dina behov. Det finns allt från små och smidiga som du enkelt bär med dig till större som rymmer rikligt med vatten, speciellt lämpliga för dig som tränar hårda och långa pass utan möjlighet att fylla på.

Träningsprodukter på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina kosttillskott och sina träningstillbehör online. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsprodukter till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.