Köp Pure C8 MCT Oil – 500 ml flaska – Naturlig MCT Oil – Viktminskning – Hjärnhälsa – Aptitnedsättande – 2 Pack online

Pure C8 MCT Oil – 500 ml flaska – Naturlig MCT Oil – Viktminskning – Hjärnhälsa – Aptitnedsättande – 2 Pack

Pure C8 Oil är ett tillskott för vikt- och aptitkontroll.
Detta kosttillskott kan bidra till bättre hjärnhälsa.
Fri från palmolja och allergener.
Denna olja är perfekt för keto dieten som kräver högt fettintag och lågt kolhydratintag. C8 MCT Oil är skapad från kokosnötter och är helt naturligt.
1-2 msk om dagen är allt som behövs.

Unisex

Pure C8 MCT Oil – 500 ml flaska – Naturlig MCT Oil – Viktminskning – Hjärnhälsa – Aptitnedsättande – 2 Pack hittar du i Färdiga paket, Omega-3 & Fettsyror, Vattenflaskor och är taggad med .

448.00 kr
Köp

WeightWorld erbjuder ett brett sortiment av naturliga kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. WeightWorld har ett noga utvalt utbud av produkter för dig som önskar öka ditt välmående, boosta din fitness, reducera celluliter eller detoxa kroppen med naturliga kosttillskott och nyttiga superfood.

Färdiga paket

För dig som vet vad du vill, men inte vad du ska köpa... För att underlätta för dig finns det färdiga paket för de vanligaste träningsmålsättningarna. Här har experter plockat ihop produkter som med fördel används samtidigt och kompletterar varandra.

Omega-3 & Fettsyror

Fiskolja innehåller omega-3 som är en livsviktig fettsyra. Då kroppen inte själv kan producera omega-3 är det viktigt att vi får i oss tillräckliga mängder av den via mat eller kosttillskott. Via kosten kan du få i dig Omega-3 via den fiskolja som finns naturligt i fet fisk som sill, lax och makrill. Är man inte så förtjust i fisk bör man komplettera sin diet med kosttillskott innehållande naturlig fiskolja.

Vattenflaskor

En bra vattenflaska är ett måste för dig som tränar. Du måste alltid se till att du får i dig tillräckligt med vätska för att inte bli uttorkad - det gäller även utanför gymmet. Vattenflaskor finns i en mängd olika varianter för att passa dina behov. Det finns allt från små och smidiga som du enkelt bär med dig till större som rymmer rikligt med vatten, speciellt lämpliga för dig som tränar hårda och långa pass utan möjlighet att fylla på.

MCT Oil

Medellånga fettsyror tas snabbt upp av kroppen och förbrukas som energi istället för att lagras som energireserv i fettvävnaden. Denna egenskap gör MCT populär bland många idrottare då fettsyrorna upptas i samma tempo som kolhydrater men innehåller dubbelt så mycket energi. Som idrottsutövare kan du äta MCT för snabb energi både före och under ditt träningspass.