Köp Better You Premium C-Vitamin – 60 kapslar online

Atletbutiken säljer kosttillskott både på nätet och sin fysiska butik i Solna. Målgruppen är framför allt personer som tränar styrketräning, tyngdlyftning, fitness och crossfit.

Atletbutiken erbjuder allt du behöver för att lyckas med din träning. Här finns kosttillskott, träningsredskap, personlig utrustning och kläder från en rad kända varumärken. För närvarande är några av deras populäraste varumärken Wahlanders, Victory Grips, Swedish Supplements, Self Omninutrition, Fairing, Strength Sport Nutrition och Barebells.

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer och mineraler är viktiga näringsämnen, såsom järn, kalcium och vitamin C, som din kropp behöver i små mängder för att fungera korrekt. Äter du en sund och varierad kost får du i dig det mesta du behöver genom maten. För vissa, exempelvis personer som tränar mycket, är gravida eller vegetarianer kan dock ett extra tillskott av vitaminer och mineraler ibland behövas.

Vitamin C

C-vitamin fyller viktiga funktioner för vår kropp då det bland annat har positiv inverkan på immunförsvaret, minskar trötthet och utmattning, hjälper till att bilda proteinet kollagen samt skyddar cellerna mot oxidativ stress. C-vitamin kan inte bildas i människokroppen. Därför är det viktigt att vi tillför det själva via mat, dryck eller kosttillskott.