Muskelökning

Kosttillskott för muskelökning… Här hittar du produkterna som stimulerar kroppens muskelbyggande mekanismer eller på ett naturligt sätt stimulerar kroppens egen produktion av hormoner. Bra hormonnivåer är ett måste för att få optimala träningsresultat.


Optimal Muskelökning

Ökad proteinsyntes

Leucin, HMB och ursolsyra är alla exempel på ämnen som främjar proteinsyntesen och kan hjälpa dig att bygga muskler.

Motverka muskelnedbrytning

För att dina muskler ska svara på din träning behövs mer än rena muskelökande tillskott. Du måste även se till att du får i dig ämnen som motverkar muskelnedbrytniongen. Det kan exempelvis vara exempelvis vara aminosyror – som de grenade aminosyrorna BCAA samt glutamin, proteinpulver och kolhydrater.

Optimerad muskeltillväxt

Kosttillskott för muskelökning… Färdiga paket för optimala träningsresultat, testoboosters och prestationshöjare. Här har vi samlat de tillskott du behöver för att så effektivt som möjligt öka din muskelvolym-

Muscle Building Packs

Här hittar du färdiga paket optimerade av experter för att öka din muskelmassan! Paketen innehåller vanligtvis en mix av proteintillskott, aminosyror och kreatin.

Prestationshöjare

Prestationshöjare är ett samlingsnamn för kosttillskott som förser kroppen med ingredienser som har valts ut för sina väldokumenterade positiva effekter på träningsresultat. Det kan exempelvis vara aminosyror eller vitaminer som var för sig eller i symbios med andra ämnen hjälper dig att få snabbare muskeltillväxt.

Testoboosters

Kosttillskott som boostar och bevarar optimala testosteronnivåer för maximala träningsresultat. Exempel på detta är tillskott som innehåller Tribulus Terrestris.

HMB

HMB behövs av kroppen för att skydda och reparera muskelvävnad. Detta genom att sakta ner muskelproteinnedbrytningen och påskynda proteinsyntesen, och även genom att bevara den strukturella integriteten hos dina muskelceller.

HMB bildas från nedbrytningen av aminosyran leucin från muskelmassan. Tanken är att ett tillskott av HMB kan minska nedbrytningen av leucin under diet och hård träning. HMB tillför även viktiga molekyler till testosteronsyntesen – ett av de starkaste anabola hormonerna i kroppen, och kan därmed också ha viss anabol verkan

ZMA

En kombination av zink och magnesium som förbättrar dina förutsättningar att få ut det mesta från din träning. Zink påverkar hormonproduktionen och Magnesium bidrar till en effektiv proteinsyntes, normal muskelfunktion och en god elektrolysbalans. De två ämnena i kombination förbättrar även din sömnkvalitet vilket har positiv inverkan på din återhämtning.