Köp Gainers på nätet

Gainers är kosttillskott som hjälper dig att gå upp i vikt och lagra energi. Det kan även bidra till ökad återhämtning och muskelutveckling.


Gainers

Vad är Gainers

De flesta Weight Gainers och Mass Gainers är pulver som du blandar med vatten eller någon annan favoritdryck. Dessa pulver innehåller en varierad mängd kolhydrater, protein och fett. De innehåller vanligtvis även vitaminer, mineraler, aminosyror och andra kosttillskott som exempelvis kreatin. Gainer i pulverform fungerar eftersom de innehåller mycket energi, vilket gör det lätt att avsevärt öka sitt kaloriintag. Vissa viktökningskosttillskott finns i tablett- eller kapselform, men då de inte tillför tillräckligt med kalorier, så är de generellt inte så effektiva för att lägga på sig några kilo.

Innehåller mycket energi

Gainers är energirika produkter som i första hand innehåller kolhydrater och protein. Vissa av dessa kan även innehålla fett och andra det prestationshöjande ämnet kreatin.

Snabbare återhämtning

Gainers som innehåller lite snabbare kolhydrater är även lämplig som återhämtningstillskott efter träning, då dessa kan ge dig bättre muskeltryck, snabbare återhämtning och mer energi inför nästa pass.

Använd som måltidsersättning

Måltidsersättning är ett annat användningsområde för många gainerprodukter, speciellt de som är uppbyggda runt lite mer långsamma kolhydrater.

Sparsamt med fett per portion

Då de flesta Gainers har en låg mängd av fett per portion tillåter du att din kropps viktökning till största del består av muskler i stället för fett.