Köp PWO – Prestationshöjare på nätet

Prestationshöjare förkortas oftast som PWO och är exakt vad det låter det som, det är till för att intas under fysisk aktivitet för att öka din prestationsförmåga.


PWO – Prestationshöjare

Testa dig fram

En prestationshöjare kan verka på flera olika sätt den hjälper dig genom att utlösa olika prestationsmekanismer i kroppen. Effekten av en prestationshöjare är väldigt olika från person till person så man får helt enkelt testa sig fram för och se vilken som passar just dig bäst.

Mer energi och ökad motivation

Prestationshöjare / PWO ökar din motivation genom att ge dig mer energi, styrka och fokus och på så sätt kan du lyfta tynger och göra fler reps. Det hjälper dig att nå dina mål snabbare oavsett om det handlar om att bygga muskler eller fettförbränning.

Prestera på topp

En Pre-Workout eller PWO som dom brukar kallas är en komplex produkt som innehåller många olika ingredienser som ska ge dig en energiboost, skapa fokus även när man blir fysiskt trött, skapa pump, minska mjölksyran verka antikatabolt och förbättra just ditt träningspass. Ingredienserna är ofta kolhydrater, aminosyror, kreatin och koffein. En PWO ser helt enkelt till att kroppen har de energireserver som behövs för att prestera på topp och bidra till att förbättra intensiteten av träning.

Pre Workout

PWO är en populär förkortning av uttrycket pre workout vilket alltså antyder att produkter som omfattas av den beskrivningen ska tas innan fysisk aktivitet, för att höja prestationsförmågan.

Nå ditt mål snabbare

En bra PWO ökar din motivation vilket gör att du orkar fler reps eller tyngre vikter. Detta kan få dig att nå dina mål snabbare, vare sig det handlar om muskeluppbyggnad eller fettförbränning.