Köp Bars på nätet

Portionsförpackad kvalitetsnäring! Bars är ett enkelt och effektivt sätt att få i sig ett näringsrikt mellanmål, extra energi före träning eller extra protein efter ditt träningspass.


Bars

Bars – Alltid till hands

En bar kan du alltid ha med dig i jackfickan eller i träningsväskan. Det gör den till ett enkelt och effektiv sätt att få i sig kvalitativ näring.

Dietbar – Gå ner i vikt

Dietbars är för dig som vill gå ner i vikt eller vill behålla din vikt. De innehåller ett lågt kalorivärde, i regel med en hög andel protein och en låg andel kolhydrater och fett. Vissa av dessa bars innehåller extra vitaminer och mineraler för att kunna ersätta måltider medan andra innehåller kostfiber för en ökad mättnadskänsla.

Proteinbar – Smidig proteinkälla

Proteinbars innehåller i regel protein från vassle, soja, ägg eller mjölk. De kan tas före eller efter träning, som komplement till en proteinfattig måltid eller som ett nyttigare alternativ till godis. En av proteinbarens största fördelar är dess lilla och smidiga format – Du kan alltid ha en näringsrik proteinkälla till hands.

Energibar – Ger en snabb kick

Energibars kan tas före, under eller efter ett träningspass. Vad som är bäst beror i första hand på om man vill ha en snabb kick, behålla prestationsnivån eller fylla på musklernas glykogendepåer. Energibars bör endast ätas under en aktiv träningsperiod eller vid annan fysisk aktivitet då de ofta innehåller snabba kolhydrater som höjer blodsockret.

Gainerbar – För dig som vill gå upp

Gainerbars är bra för dig som strävar efter att gå upp i vikt och har svårt att få i sig tillräckligt mycket energi. De är kaloritäta bars som i regel innehåller högvärdigt protein och snabba kolhydrater.