Köp DY Nutrition CLA, 90 caps online

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Fettförbrännare

Grundprincipen för att gå ner i vikt är enkel - ät mindre kalorier än du förbrukar. I praktiken är det dock inte alltid så lätt. Kosttillskotten i avdelningen fettförbrännare kan dock hjälpa dig på traven. Här finns bland annat dietprodukter som bidrar till ökad förbränning och de som ger dig en ökad mättnadskänsla så att du lättare kan minska ditt matintag.

Omega-3 & Fettsyror

Fiskolja innehåller omega-3 som är en livsviktig fettsyra. Då kroppen inte själv kan producera omega-3 är det viktigt att vi får i oss tillräckliga mängder av den via mat eller kosttillskott. Via kosten kan du få i dig Omega-3 via den fiskolja som finns naturligt i fet fisk som sill, lax och makrill. Är man inte så förtjust i fisk bör man komplettera sin diet med kosttillskott innehållande naturlig fiskolja.

CLA

För många som tränar är målet att minska sin kroppsvikt samtidigt som man ökar andelen muskelmassa. CLA, eller konjugerad linonolsyra, är ett kosttillskott som hjälper dig med just detta. CLA är en fettsyra som ingår i gruppen Omega 6 och finns naturligt i både nötkött och mjölk. Om du väljer att inta CLA-tillskott i samband med träning kommer kroppen att lagra mindre fett och samtidigt förbränna mer fett. Som om det inte vore nog har också CLA den önskvärda effekten att den bevarar eller ökar andelen muskelmassa.

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]