Köp Kettlebells på nätet

Kettlebells för träning hemma och på gymmet. Kettlebells kommer ursprungligen från Ryssland och är ett mycket effektivt träningsredskap när man lärt sig använda det. Med ett korrekt utfört träningspass kan du både bygga muskler och förbättra din uthållighet.


Träna med kettlebells – Mångsidigt, enkelt och prisvärt

Investera i Kettlebells till ditt hemmagym

Kettlebells skulle kunna liknas med en kanonkula med handtag. Redskapet härstammar från Ryssland och har i många år används av den Sovjetiska armén för styrke- och konditionsträning. I väst kom det stora genombrottet för träningsredskapet under 2000-talet då en rysk träningsintruktör skapade ett certifieringsprogram för instruktörer i USA. I och med den popularitet Kettlebells har vunnit under de senaste åren finns nu redskapet en rad olika färger, vikter och storlekar. När du införskaffar din första kettlebell bör du välja en av ett känt fabrikat, då det är viktigt att den är av hög kvalitet och välbalanserad så att du inte skadar klotet eller dig själv.

Då kettlebells är ett till ytan förhållandevis litet träningsredskap – och dessutom är relativt billigt – så kan det vara en bra investering till ditt hemmagym. När du har lärt dig de grundläggande övningarna kan du dessutom köra riktigt bra träningspass hemma, eller ute i trädgården. Ett kettlebell-träningspass bygger muskler, förbättrar din uthållighet och dessutom ger det förbättrad kondition och balans. Kettlebellövningar är ofta enkla att lära sig och man behöver inte hålla på speciellt länge för att få resultat. Många gånger kan det faktiskt räcka med ett effektivt pass på bara 15 minuter.