Köp Roddmaskiner på nätet

Roddmaskinen är ett bra allround-redskap. Den kan användas som uppvärmning innan ett gympass eller för att köra ett ordentligt motionspass.


Roddmaskin tränar hela din kropp

Low-Impact Helkroppsträning

Det finns inte många stationära träningsmaskiner som ger hela din överkropp en riktig genomkörare. När du sitter i roddmaskinen jobbar i första hand din rygg, dina axlar och dragmusklerna i dina armar. Men även rumpan, låren och vaderna får jobba när du trycker bort dig från fotplattan.
Faktumet att dina fötter aldrig lämnar fotplattan är många gånger en fördel efter som du inte studsar eller hoppar omkring. Rodd anses vara Low-impact – låg effektträning, vilket innebär att det fortfarande kan utföras av människor vars med problem med leder, ben eller muskulatur hindrar dem från att hoppa eller köra annan så kallad High-Impact träning.

För dig som vill ha en egen roddmaskin hemma finns det numera ihopfällbara varianter. Så för att undvika att den tar för stor plats kan du plocka fram den när den ska användas och lägga den under sängen när den inte används.