Köp Tyngre Vassle Krämig Jordgubbsglass 900g online

Tyngre Vassle Krämig Jordgubbsglass 900g

Vassle Krämig Jordgubbsglass från Tyngre är ett proteinpulver med härlig söt och somrig smak av jordgubbsglass. Njut medans du får i dig mängder med protein vilket hjälper dig hålla en hälsosammare kost. Tyngres vassle blandar sig väl med både vatten och mjölk. Fördelar med Tyngre Vassleprotein Hög proteinhalt Bidrar till att öka muskelmassan Goda smaker Vassleprotein eller Whey protein tas upp av kroppen snabbt och tas med fördel under dagen när du inte har lång tid kvar till nästa måltid. Proteinet från vassle bygger upp muskelmassa och är ett framstående komplement för dig som inte får i dig tillräckligt med protein genom kosten, eller som söker det bästa resultatet till din träning.

Tyngre Vassle Krämig Jordgubbsglass 900g hittar du i Protein och är taggad med .

299 kr
Köp

Hos Sportkost.se kan du handla dina kosttillskott snabbt och enkelt via deras hemsida. De erbjuder ett stort och prisvärt sortiment innehållande det mesta du behöver för att din träning ska flyta på. Här finns kost- och näringstillskott för dig som vill gå upp i vikt, gå ner i vikt, bygga muskler eller bara må bättre.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Vassleprotein

Vassleproteinet har blivit ett standardprotein hos de flesta som tränar och tar proteintillskott. Det är prisvärt, har snabb upptagningshastighet och en god sammansättning av de aminosyror som kroppen kräver för optimal uppbyggnad. Vassle utvinns ur mjölk och finns i flera olika utföranden – isolat och koncentrat är de vanligaste. Isolatbaserade vassleproteinprodukter har en högre koncentration av protein samt en lägre fett- och laktoshalt.