Köp Gymstick Massage Gun online

Atletbutiken säljer kosttillskott både på nätet och sin fysiska butik i Solna. Målgruppen är framför allt personer som tränar styrketräning, tyngdlyftning, fitness och crossfit.

Atletbutiken erbjuder allt du behöver för att lyckas med din träning. Här finns kosttillskott, träningsredskap, personlig utrustning och kläder från en rad kända varumärken. För närvarande är några av deras populäraste varumärken Wahlanders, Victory Grips, Swedish Supplements, Self Omninutrition, Fairing, Strength Sport Nutrition och Barebells.

Coreträning – Balans & Bål

Coreträning gör dig starkare och minimerar risken för skador. Här på proteinonline.se hittar du maghjul, balansplattor och andra träningsredskap som ger dig balans och bålstyrka.

Massageprodukter

Mjuka upp dina stela muskler och leder med beprövade massageprodukter som trigger balls, foam rollers, massagepistoler och powerdots. Lindra dina muskelsmärtor, förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande.

Gymstick

Mångsidig, effektivt och enkelt! Gymstick är designat för att kombinera cardio, muskeluthållighetsträning och flexibilitetsträning på ett simpelt och effektivt sätt. Gymstick Original är ett utmärkt redskap för gruppträning, personlig träning, rehab och idrottsträning.