Köp Gymstick Adjustable Dumbbell Set, 15kg online

Gymstick Adjustable Dumbbell Set, 15kg

Träningstillbehör – Träningsredskap

Hos Tillskottsbolaget köper du ”Gymstick Adjustable Dumbbell Set, 15kg” och mängder av andra gym- och fitnessprodukter. Här finns det mesta du behöver för att ge din kropp vad den behöver för att du ska orka träna hårt och komma i form så fort som möjligt.

Gymstick Adjustable Dumbbell Set, 15kg hittar du i Coreträning – Balans & Bål, Hantlar & Skivstänger och är taggad med , .

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Coreträning – Balans & Bål

Coreträning gör dig starkare och minimerar risken för skador. Här på proteinonline.se hittar du maghjul, balansplattor och andra träningsredskap som ger dig balans och bålstyrka.

Hantlar & Skivstänger

Hantlar och skivstänger för nybörjare och elitatleter. Här hittar du utrustning till både hemmagym och den professionella träningslokalen. Att använda fria vikter som exempelvis hantlar och skivstänger i sin träning har många fördelar jämfört med gymmets alla maskiner. En av dem är att fler muskler blir involverade i en övning med exempelvis en skivstång än i gymmaskinen som ofta är optimerad för att isolera en eller ett par specifika muskler. Om vi nu bortser från de muskler som din övning fokuserar på så är framförallt bålen som tränas i större utsträckning vid friviktsträning.

Fria vikter

Träna effektivt med fria vikter. Korrekt utförda övningar med skivstång, hantlar och kettlebells ger snabbare resultat än maskinträning.

Gymstick

Mångsidig, effektivt och enkelt! Gymstick är designat för att kombinera cardio, muskeluthållighetsträning och flexibilitetsträning på ett simpelt och effektivt sätt. Gymstick Original är ett utmärkt redskap för gruppträning, personlig träning, rehab och idrottsträning.