Köp Gymstick Pro Jump Rope online

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Coreträning – Balans & Bål

Coreträning gör dig starkare och minimerar risken för skador. Här på proteinonline.se hittar du maghjul, balansplattor och andra träningsredskap som ger dig balans och bålstyrka.

Hopprep

Förbättra din kondition, koordination, smidighet och styrka. Kika in p vår avdelning för hopprep och speed ropes. Ett klassiskt och allsidigt träningredskap som är och enkelt att bra med sig.

Gymstick

Mångsidig, effektivt och enkelt! Gymstick är designat för att kombinera cardio, muskeluthållighetsträning och flexibilitetsträning på ett simpelt och effektivt sätt. Gymstick Original är ett utmärkt redskap för gruppträning, personlig träning, rehab och idrottsträning.