Köp Supreme Casein, 3 kg online

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Kasein

Kasein är ett protein med långsam upptagningsförmåga som förhindrar muskelnedbrytning under lågkaloridieter. Det intas med fördel inför nattsömn eller när det dröjer lång tid mellan måltiderna. Kasein kan vara ett utmärkt komplement till vassleprotein. Vassle har bättre egenskaper för att bygga nya muskler. Kaseinprotein är dock bättre på att förhindra nedbrytning av den muskelmassa man redan har.