Köp Elit Nutrition BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g (Citrus) online

Elit Nutrition BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g (Citrus)

Kosttillskott & Livsmedel – Aminosyror – BCAA

Hos Tillskottsbolaget köper du ”Elit Nutrition BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g (Citrus)” och mängder av andra gym- och fitnessprodukter. Här finns det mesta du behöver för att ge din kropp vad den behöver för att du ska orka träna hårt och komma i form så fort som möjligt.

Elit Nutrition BCAA 4:1:1 + L-glutamine, 400 g (Citrus) hittar du i Aminosyror och är taggad med , .

Tillskottsbolaget från Halmstad vet hur viktigt det är med rätt kost för att man ska nå de efterlängtade resultat man sliter efter på gymmet. Deras sortiment innehåller allt du behöver för att kunna förse din kropp med den näring och energi som krävs för att orka träna hårt. Tillskottsbolaget har allt från högkvalitativa kosttillskott från USA till unika produkter som ingen annan kosttillskottsbutik I Sverige erbjuder. De är bland annat exklusiv återförsäljare av det svensktillverkade märket Solid Nutrition som skapar kvalitetsprodukter med unika smaker till bra priser.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

BCAA

BCAA (Grenade aminosyror / Branched-chain amino acids) är samlingsnamnet för de tre essentiella aminosyror som har en grenad sidokedja – leucin, isoleucin och valin. Till skillnad från övriga aminosyror som regleras av tarmen och levern innan de förs vidare ut i kroppen, går de grenade aminosyrorna rakt in i blodomloppet. Genom att tillföra BCAA i samband med träning kan immunförsvaret stärkas och muskelåterhämtningen förbättras.

Glutamin

Glutamin är en icke-essentiell aminosyra och en viktig komponent i muskelprotein, där den hjälper till att reparera och bygga muskler. Glutamin har kopplats till proteinsyntesen. Den hindrar dina muskler från att kataboliseras för att ge glutamin till andra celler i kroppen. Glutamin har en positiv effekt på ditt immunförsvar. För en kroppsbyggare är det viktigt då tunga träningspass har en tendens att att kraftigt tömma glutaminnivåerna – och glutamin är en primär energikälla för ditt immunförsvar.