Köp North Nutrition Clear Whey Raspberry 750g online

Hos Sportkost.se kan du handla dina kosttillskott snabbt och enkelt via deras hemsida. De erbjuder ett stort och prisvärt sortiment innehållande det mesta du behöver för att din träning ska flyta på. Här finns kost- och näringstillskott för dig som vill gå upp i vikt, gå ner i vikt, bygga muskler eller bara må bättre.

Protein

Protein är kroppens byggstenar och för en tränande person är det viktigt att få i sig tillräckligt för att musklerna ska byggas upp i stället för att brytas ner. Man brukar uppskatta att en normalviktig person som tränar bör få i sig ca 150 gram protein per dag… Att få i sig så pass mycket protein kan vara svårt via den vanliga kosten och det är där proteinpulver och andra proteintillskott kommer in i bilden. En proteindrink eller en proteinbar är ett smidigt och enkelt sätt att komma upp i den proteinmängd man behöver.

Vassleprotein

Vassleproteinet har blivit ett standardprotein hos de flesta som tränar och tar proteintillskott. Det är prisvärt, har snabb upptagningshastighet och en god sammansättning av de aminosyror som kroppen kräver för optimal uppbyggnad. Vassle utvinns ur mjölk och finns i flera olika utföranden – isolat och koncentrat är de vanligaste. Isolatbaserade vassleproteinprodukter har en högre koncentration av protein samt en lägre fett- och laktoshalt.

Erbjudanden från deeloo.se

  • Oncourt – upp till 60% rabatt

    Nu är det rea hos OnCourt. Du får upp till 60% rabatt på storsäljare inom racketsport. Padelrackets och bollar från Bullpadel, Adidas, Stiga […]

  • Vinn en e-bike värd 10.000 kr

    Nu kan du vinna en e-bike elcykel – Att delta i tävlingen är gratis. Allt du behöver göra är att svara på några snabba frågor. Svara på […]