Köp Abilica XC-Classic 2000 Complete online

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Gym & Fitness

Produkter som hjälper dig att nå dina träningsmål - Hälsokost och kosttillskott, utrustning, redskap och praktiska träningstillbehör.

CLA

För många som tränar är målet att minska sin kroppsvikt samtidigt som man ökar andelen muskelmassa. CLA, eller konjugerad linonolsyra, är ett kosttillskott som hjälper dig med just detta. CLA är en fettsyra som ingår i gruppen Omega 6 och finns naturligt i både nötkött och mjölk. Om du väljer att inta CLA-tillskott i samband med träning kommer kroppen att lagra mindre fett och samtidigt förbränna mer fett. Som om det inte vore nog har också CLA den önskvärda effekten att den bevarar eller ökar andelen muskelmassa.