Köp Xtend BCAA, 30 servings online

Xtend BCAA, 30 servings

Xtend är ett kosttillskott från Scivation som innehåller 7 000 mg BCAA per servering tillsammans med citrullin, kalium och natrium. Många atleters förstahandsval som intra workout-dryck.

Xtend BCAA, 30 servings hittar du i Aminosyror och är taggad med .

Gymgrossisten är en av Nordens största e-handelsplatser för gym- och fitnessträning. Här säljs proteinpulver, gainers, kreatin och andra sporttillskott. Gymgrossisten säljer även träningsredskap och andra träningstillbehör. Hos Gymgrossisten.com hittar du de senaste och bästa produkterna och sporttillskotten från en rad olika varumärken. Star Nutrition, Under Armour, Better Bodies, Gymshark, Optimum Nutrition, Mutant och Chained Nutrition är några exempel.

Aminosyror

Aminosyror tas främst för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och för att förhindra att musklerna bryts ner. Aminosyror används av både motionärer och elitidrottare inom en rad idrotter då det bidrar till reparationen av all mänsklig vävnad. Oavsett om du vill få lite extra hjälp med muskeltillväxten, viktnedgången eller en allmän förbättrad prestationsförmåga vid träning finns det en typ av aminosyra som kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

BCAA

BCAA (Grenade aminosyror / Branched-chain amino acids) är samlingsnamnet för de tre essentiella aminosyror som har en grenad sidokedja – leucin, isoleucin och valin. Till skillnad från övriga aminosyror som regleras av tarmen och levern innan de förs vidare ut i kroppen, går de grenade aminosyrorna rakt in i blodomloppet. Genom att tillföra BCAA i samband med träning kan immunförsvaret stärkas och muskelåterhämtningen förbättras.