Köp Batgrepp till Master S100 Stakmaskin online

MaxPuls har sålt sportprodukter på nätet sedan år 2000. Sedan starten har de gått från att vara en butik fokuserad på pulsbaserad träning till en komplett träningsbutik. MaxPuls brinner för träning och hälsa och känner en drivkraft i att få andra att upptäcka hur bra man mår av regelbunden träning. MaxPuls säljer produkter som de tycker höjer träningsinspirationen och gör träningen roligare och effektivare.

Sortimentet består av allt från gymutrustning till hemmagym och färdiga gymlösningar för exempelvis företag och hotell. Här finns träningsmaskiner, träningsredskap och träningskläder. Utöver detta erbjuder MaxPuls även ett brett utbud av inlines- och cykelprodukter.

Skid- & stakmaskiner

Träna stakning och skidåkning inomhus - året runt. En stakmaskin är ett bra komplement till din skidåkning där du inte behöver ta hänsyn till väder och vind.

Träningsredskap

Träningsredskap för professionella gym och hemmaträning. Maskiner och redskap för core, kondition- och styrketräning. Med de rätta redskapen får både elitsatsande atleter och vardagstränande motionärer bättre förutsättningar att nå sina mål fortare.

Träningsredskap som hjälper dig att nå dina mål.

Här på proteinonline.se hittar du de flesta redskap och maskiner du behöver, för att så effektivt som möjligt nå dina träningsmål. Här finns träningsredskap både för kondition och för dig som vill bli starkare och bygga muskler. Här finns redskap och maskiner för dig som vill träna hemma - allt från avancerade hemmagym, skivstänger och hantlar till träningsband och hopprep som du enkelt kan lägga undan i byrålådan. Här finns även roddmaskiner, löpband, motionscyklar, internationella skivstänger och hantlar som är mer lämpliga på det välutrustade gymmet.

Träningsprodukter på nätet

Det finns många fördelar med att handla sina kosttillskott och sina träningstillbehör online. Den kanske största är utbudet. Träningsbutikerna på nätet har generellt ett mycket större och bredare sortiment än vad ditt lokala gym eller din hälsokostbutik har möjlighet att lagerhålla. Det gör det möjligt för dig att handla exakt den produkt du är på jakt efter utan att behöva kompromissa. En annan stor fördel med att shoppa online är priset. Butikerna på nätet har i regel möjlighet att tillhandahålla sina träningsprodukter till ett bättre pris än den lokala fysiska butiken.